Import 2 af ungarsk vin til Danmark

Import 2 er landet i Danmark

Med de sidste detaljer på plads hernede i Budapest, er vores næste import af fantastiske ungarske vine officielt ankommet til Danmark! Efter 1,5 års intensiv smagning på vinfestivaler, private smagninger og Budapest's mange vinbarer, er vi klar til at præsentere en kulmination af vores oplevelser og opdagelser.

18 nye Ungarske vine 

Denne import omfatter 18 nye vine, hver udvalgt med omhu og passion. Vores mål er klart: Vi ønsker at tage dig med på en spændende rejse gennem de mange facetter af ungarsk vin. Hver vin er en destination på 'Den Ungarske Vin-rejse', og vi har sørget for at inkludere en bred vifte af smagsoplevelser, fra friske hvidvine til fyldige rødvine og unikke roséer.

Eksklusiv adgang til 'Den Ungarske Vin-rejse'

Som en del af vores vinrejse får medrejsende førsteret til de nye vine. Da vi har valgt at bestille et begrænset antal af hver vin, kan det i nogle tilfælde betyde, at disse vine kun vil være tilgængelige for vores vinrejse-deltagere. Dette giver en unik mulighed for at smage nogle af Ungarns mest spændende vine, som ellers ikke vil være tilgængelige i bredere distribution.

En eksklusiv oplevelse

Vores kommende import er designet til at give dig en eksklusiv oplevelse, hvor hver flaske fortæller sin egen historie og bidrager til et større billede af Ungarns rige vintraditioner. Vi ser frem til at dele disse unikke vine med dig og håber, at du vil nyde hver eneste destination på denne vinrejse.

Hold øje med vores kommende nyhedsbreve og sociale medier for mere information om, hvornår disse fantastiske vine lander, og hvordan du kan sikre dig dine flasker.

Tilbage til blog