Om Winen

Velkommen til vores webshop med ungarsk vin, hvor vi tilbyder håndplukket ungarsk vin af høj kvalitet. Vi er stolte af vores udvalg af vin, som er omhyggeligt og nøje udvalgt af os selv. Vores slogan er "Hand Picked Hungarian Wine", da vi fokuserer på at levere vine, som vi selv ville købe privat og derved kan stå inde for. 

Mit navn er Kasper Hovmand Christensen,og jeg flyttede til Ungarn sommeren 2021, da min kæreste startede på universitetet i Budapest. Efter at have arbejdet i konsulentbranchen siden 2014, blev jeg introduceret til ungarsk vin for første gang da jeg flyttede herned. Hver gang jeg havde venner, kolleger eller familie på besøg i løbet af mit første år i Ungarn, blev jeg altid overrasket over kvaliteten af vinene og blev tilskyndet af mine omgivelser til at gøre noget ved min begejstring for ungarsk vin.

Winen blev startet i september 2022 hvor jeg deltog i min første vin festival i Budapest, hvor jeg for første gang udforskede de ungarske vine set fra en import-virksomheds perspektiv. I oktober kørte jeg hele vejen fra Ungarn til Danmark i en lejet bil for at afholde en gratis smagning af mine vine for danske sommelierer, kokke og vinfolk. Modtagelsen var fuldt ud positiv, og jeg besluttede at tage springet og forpligte mig til dette eventyr jeg havde sat igang.

Min første import ankom I marts 2023 med ca. 20 forskellige vine, som jeg selv har udvalgt og håndplukket, til Danmark. Mit håb er, at Danmark vil lære at sætte pris på ungarsk vin lige så højt som man gør med franske, italienske eller spanske vine. Vores mål er at gøre dette til en realitet, og vi håber at du vil tage del i vores passion for håndplukket ungarsk vin.

Hvis du vil følge min rejse, kan du tage et kig på min Instagram (Winen.dk), hvor jeg lægger opslag op når jeg besøger ungarske vinfarme, vin arrangementer og tager min ugentlig Fredags-vin på en ny vinbar. 

 

Kaspers Corner #1 - vores første år

Kasper Christensen skåler i dessertvin

Velkommen til!

Der er ikke en eneste vin på min webshop, som jeg ikke selv ville drikke. Alligevel vil jeg dog pege dig i retning af min favorit over favoritterne: Rødvinen, Infusio fra 2020. Fantastis Bourdoux vin, som passer præcist til min egen smagspalette.

Se rødvinen Infusio 2020