'Kaspers Corner' ep. 1: Vores første år

'Kaspers Corner' ep. 1: Vores første år

I min første 'Kaspers Corner' vil jeg tage dig med på en rejse gennem mit første år som vinimportør. Dette år har været fyldt med både spændende oplevelser og udfordringer, som jeg gerne vil dele.

Fra at opbygge min egen Shopify-webshop til at få vinanmeldelser og afholde vinsmagninger i Garagevin, har jeg oplevet det hele. Samtidig har jeg stået over for udfordringer som fragt fra Ungarn, at nå ud til forbrugerne i Danmark og at mestre markedsføring og content creation.

I videoen vil jeg også diskutere mine planer for det kommende år, herunder lanceringen af et månedsabonnement, overvejelsen af eksterne ressourcer til markedsføring og importen af prisvenlige vine samt mousserende vine. Så klik på videoen og vær med på rejsen!

Tilbage til blog