Ribe Vinfestival 2024 - Oplev Ungarske Vine i Historiske Omgivelser

Ribe Vinfestival 2024 - Oplev Ungarske Vine i Historiske Omgivelser

Winen har den store glæde at meddele, at vi deltager i årets Ribe Vinfestival, som finder sted fredag den 30. august og lørdag den 31. august 2024. Vi ser frem til at præsentere et udvalg af vores bedste ungarske vine på denne traditionsrige festival, som har været en fast årlig begivenhed i Ribe siden 2005.

Om Ribe Vinfestival

Ribe Vinfestival blev første gang afholdt i 2005 og arrangeres frem til 2023 af Den Lille Vinklub. Festivalen har til formål at øge interessen for vin gennem smagning, handel og en række andre aktiviteter. Fra 2024 overtager Ribe Handelsstandsforening arrangementet, men med Verner Thomsen, festivalens mangeårige initiativtager, stadig ved roret. Dette sikrer en fortsat høj kvalitet og spændende udvikling af festivalen.

Vores Deltagelse

Winen er stolt over at kunne præsentere vores eksklusive udvalg af ungarske vine til festivalens besøgende. Vores sortiment inkluderer både klassiske og innovative vine, der afspejler mangfoldigheden og rigdommen i Ungarns vinproduktion. Kom og smag på de unikke druer og oplev historierne bag hver flaske, mens vi deler vores passion for ungarske vine med dig.

Festivalens Program og Billetter

Festivalen finder sted i hjertet af Ribe og byder på et væld af aktiviteter over to dage:

  • Fredag den 30. august: 15:00 - 20:30
  • Lørdag den 31. august: 10:00 - 16:00

Billetpriserne er som følger:

  • Fredagsbillet: 160,- + billetgebyr
  • Lørdagsbillet: 160,- + billetgebyr
  • Weekendbillet: 300,- + billetgebyr

Eventuelle overskydende billetter kan købes ved glasboderne til en forhøjet pris:

  • Fredag: 250,-
  • Lørdag: 250,-
  • Weekendbillet: 400,-

Vi Glæder Os til at Møde Dig

Vi ser frem til at møde både gamle og nye vinentusiaster på Ribe Vinfestival 2024. Kom forbi vores stand og lad os tage dig med på en smagsrejse gennem Ungarns vinlandskab. Sammen kan vi opdage nye favoritter og nyde de uforglemmelige oplevelser, som Ribe Vinfestival tilbyder.

Vi ses i Ribe!

Med venlig hilsen,
Winen

 

Læs mere her samt find din billet: Link

Tilbage til blog