Ses vi til Garagevin i august?

Ses vi til Garagevin i august?

Garagevin 2023 er det ultimative arrangement for vinelskere, uanset om du er en nybegynder eller en inkarneret connaisseur. Og vi, hos Winen, er så heldige at vi har fået plads i år!

Blandt de smukke vinmarker i Avedøre, kun et stenkast fra Rådhuspladsen i København, finder du Garagevin - en vinmesse med fokus på små og mellemstore vinimportører. Disse importører præsenterer stolt deres nøje udvalgte vine, som de personligt har udvalgt under besøg hos vinbonden. Det er vine med historie og sjæl, hvor hver dråbe er fyldt med dedikation og lidenskab.

Men hvad er egentlig Garagevin?

Definitionen er ikke nøjagtigt fastlagt, men populært sagt er det vine fra små, uafhængige producenter, der prioriterer kvalitet frem for kommerciel branding. Det er vine, der fortæller personlige historier om vinbøndernes rejse og deres engagement i at skabe unikke smagsoplevelser. Hver eneste slurk er en manifestation af deres kærlighed til vin og håndværket bag.

Når du deltager i Garagevin, vil du opleve en helt særlig atmosfære. Nordlund Vingård danner rammen om dette unikke arrangement, hvor hver udstiller har sin egen pavillon. Dette giver dig mulighed for at tage dig god tid til at udforske, smage og lære fra de dygtige og vidende udstillere. Du vil blive forkælet med en overflod af smagsprøver og have mulighed for at engagere dig i vinsnak med eksperterne.

Garagevin er ikke kun en vinmesse, det er en oplevelse. Tag gerne din egen picnickurv med og nyd en afslappet dag omgivet af vinens verden.

Husk, at Garagevin er en "slow wine" vinmesse, hvor du kan sætte tempoet ned, fordybe dig i vinene og virkelig sætte pris på hver eneste nuance.

Tid og sted:

  • Dato: 26. august
  • Tidspunkt: 11:00 – 16:00

Adresse: Nordlund Vingård, Byvej 55, 2650 Hvidovre

Billetsalg: Klik her

Bemærk: Billetter skal bestilles på forhånd for at deltage i arrangementet og sikre din plads.

Tilbage til blog