Winen deltager på Aalborg Vin & Boblefestival 2024: En smagsoplevelse fra Ungarn til Danmark

Winen deltager på Aalborg Vin & Boblefestival 2024: En smagsoplevelse fra Ungarn til Danmark

Hos Winen er vi stolte af at kunne meddele, at vi for første gang deltager i den prestigefyldte Aalborg Vin & Boblefestival 2024! Det sker den 25. og 26. oktober i Europahallen i Aalborg Kongres og Kulturcenter, hvor vi vil præsentere et unikt udvalg af kvalitetsvine fra vores ungarske vinproducenter.

Aalborg Vin & Boblefestival startede i 2016 i de flotte rammer af Kedelhallen i Nordkraft, men i 2022 rykkede festivalen til den større lokation i Aalborg Kongres og Kulturcenter, hvor den fortsætter i 2024. Dette års festival lover endnu en fantastisk vinoplevelse med fokus på både vine og mousserende vine fra hele verden, og Winen er stolt over at være blandt de udstillere, som festivalen har udvalgt.

Ungarske vine på den danske vinscene

Som importør af ungarsk vin til Danmark ser vi det som en enestående mulighed for at præsentere nogle af de mest spændende vine fra Ungarn til det danske publikum. Ungarn er en vinproducerende nation med en rig historie og traditioner, der strækker sig århundreder tilbage. De ungarske vine, vi medbringer til festivalen, spænder bredt – fra de berømte Tokaj-vine, kendt for deres sødme og elegance, til de kraftfulde Bikavér (Tyreblod) fra Eger-regionen.

Vores deltagelse på Aalborg Vin & Boblefestival giver jer mulighed for at smage på vine fra nogle af Ungarns mest anerkendte vinproducenter, og vi vil være til stede for at dele spændende historier om både vinene og de lokale vinproducenter, som står bag dem. Vi mener, at det er vigtigt at kende den kultur og det terroir, som vinene kommer fra, og vi glæder os til at give jer et indblik i denne fascinerende verden.

Smag og nyd – og tag en flaske med hjem

Som deltager på festivalen vil I have mulighed for at smage vores vine og få et førstehåndsindtryk af deres kvalitet og særpræg. Vi vil også være til rådighed for at besvare spørgsmål og hjælpe jer med at finde de vine, der passer til jeres smag. Selvfølgelig er der også mulighed for at købe et par flasker med hjem, hvis I falder for en bestemt vin.

Praktisk information

Festivalen finder sted over to dage, fredag den 25. og lørdag den 26. oktober 2024, og billetterne koster 285 kr. plus billetgebyr. Hver session varer 2,5 time, og det anbefales at købe billetter i god tid, da mange af sessionerne allerede er udsolgt.

Tidspunkter for festivalen:

  • Fredag 25. oktober 2024: kl. 15.00 og kl. 18.30 
  • Lørdag 26. oktober 2024: kl. 11.30, kl. 15.00 og kl. 18.30

Aldersgrænsen for festivalen er minimum 18 år, og overskydende billetter kan købes ved indgangen for 370 kr., hvis der er nogen tilbage.

Læs mere her, eller køb billet her

Tilbage til blog