Ungarsk Vinsmagning

Hvis du ønsker at afholde et arrangement i din virksomhed, forening, klub eller privat, så er du kommet til det rette sted! Kontakt mig for at høre mere om mine løsninger.

Jeg elsker at dele ud af min viden om ungarsk vin og finjusterer altid mine oplæg til at passe til deltagerne. Jeg tilbyder forskellige typer arrangementer:

  • Standard: Jeg tager et bredt udvalg af ungarske vine med og fortæller om historien, regionerne, druerne og vinene generelt.
  • Region-specifikt: Hvis du har en bestemt region i Ungarn, som du vil høre mere om, kan jeg fintune arrangementet til denne region og fokusere på de forskellige terroir fra regionen.
  • Drue-specifikt: Er der en bestemt drue, som du finder interessant? Så tager vi dig igennem de forskellige regioners afskygninger af denne drue og smager eventuelt på både "gode år" og "dårlige år".
  • Gæstespeaker: Hvis du vil have en ekspert fra den ungarske vin-scene med til arrangementet, kan vi arrangere det enten ved at flyve personen til Danmark eller have personen med på en live-forbindelse.

Jeg tilbyder både faste prisaftaler og priser efter forbrug (tid og åbnet vinflaske) og kan tilbyde fordelagtige priser ved større arrangementer. Ved special-arrangementer, hvor særskilt vin skal importeres hjem, kan der forekome ekstra-omkostninger.

Kontakt mig på info@winen.dk eller +36 70 660 2978 for at høre mere og få et uforpligtende tilbud.

1 af 4