Første anmeldelser fra 'Vinhjernen'

Første anmeldelser fra 'Vinhjernen'

Som noget af det allerførste vi gjorde, da vores første import til Danmark, var at sende en kasse af vores vin til vinanmelderen 'Vinhjernen'. 

Anders, som står bag Vinhjernen, deltog i vores første vinsmagnings-arrangement i oktober 2022, før vi overhovedet tog den endelige beslutning om at gå 'all-in' med vores vin-eventyr. Anders' inputs, sammen med alle de andre deltagere, var årsagen til at vi tog springet og begyndte på vores import af ungarsk vin. 

Vinhjernen har fået 6 vin til anmeldelse - her følger anmeldelse af de første 3 vin, som alle har fået 5 stjerner.

Sárgamuskotály fra Sauska

5 stjerner

⭐⭐⭐⭐⭐

"Sauska har lavet denne skønne vin på sárgamuskotály, druen, du måske bedre kender som muscat a petit grains. Og det er gode sager.

Der er masser af muscat-duft i næsen i form af bergamotte og hyld, men denne vin er ikke sød, den er knastør. Munden er rank ,mineralsk og med en mikroskopisk, perlende antydning af bobler. Du skal drikke den , når solen skinner eller der er asparges på menuen. Det er den perfekt til.

Sølle 99,- hos @winen.dk . Der er dømt sommerhit!"

Vili Papa Cuvée fra Thummerer

5 stjerner

⭐⭐⭐⭐⭐

"De kan lave bordeaux i Ungarn!

Eller rettere, Thummerer har med deres Vila Papa Cuvée 2016 lavet et skønt blend af cabernet sauvignon, cabernet franc og merlot. Med otte år på bagen er vinen smukt drikkemoden nu.

Næsen har solbær, urter og kaffe, munden har fylde og struktur med blid syre og pleasende tanniner. Fremragende vin til alle cab og bdx-fans og prisen er nærmest et røverkøb i forhold til kvaliteten. 400,- hos @winen.dk"

Cuveé 7 Villány fra Sauska

5 stjerner

⭐⭐⭐⭐⭐

"@sauskawines Cuvée 7 er skøn, klassisk vin på et bordeaux-blend af Cabernet Sauvignon, cab franc og merlot.

Næsen har krydret solbærfrugt, munden har fyldig fedme, afrundede tanniner og lang eftersmag.

Den smager vanvittigt godt, kalder på en bøf og koster 279,-. Jeg er fan."

 

Se alle anmeldelser på Instagram her for neden:

 

Tilbage til blog