Winen deltager til 'Trekantens Vinfestival' i februar 2024

Winen deltager til 'Trekantens Vinfestival' i februar 2024

Vi glæder os til at invitere dig til en fantastisk vinoplevelse på Trekantens Vinfestival, der finder sted fredag den 23. og lørdag den 24. februar 2024 i smukke Parkhallen i Kolding. Billetterne er kun 125 kr pr. person, og du kan nemt bestille dem her på 'Billetten' på følgende link: Billetten 

På festivalen vil du blive mødt af en mangfoldighed af spændende vinudstillere (udover os selv), der har bragt vine fra både nære og fjerne egne. Nogle af vores kolegaer har vine med, som er produceret lokalt, mens andre er nøje udvalgt hos vinbønder i lande som Tyskland, Frankrig, Italien, Georgien og flere andre spændende vinregioner.

Hvad er Trekantens Vinfestival

Trekantens Vinfestival logo
Trekantens Vinfestival er en hjertevarmende begivenhed arrangeret af Folkehuset Kolding og Vinfadet - for første gang! Det bedste ved det hele er, at overskuddet fra billetsalget ubeskåret går til støtte for Folkehuset Kolding, en non-profit forening dedikeret til bekæmpelse af ensomhed og fremme af meningsfulde fællesskaber. Når du deltager i vinfestivalen, støtter du et værdifuldt formål og bidrager til, at alle får mulighed for at deltage i fællesskaber og dele smil og oplevelser.

Folkehuset Kolding tror på nødvendigheden af omsorg, fællesskab og meningsfulde oplevelser i alles liv. De er dedikerede til at skabe en udvidet dagligstue fyldt med sammenhørighed og muligheder for at skabe smukke minder.

Vinfestivalen er resultatet af et samarbejde mellem Folkehuset Kolding og Vinfadet med ønsket om at skabe en ny tradition i Kolding. Den er designet specielt til små og mellemstore vinudstillere, der enten importerer deres vine direkte fra vinbønderne eller producerer dem i det smukke Koldingområde.

Folkehuset Kolding, der holder til i Det Gamle Posthus i Kolding, arbejder på tværs af sociale forskelle og personlige baggrunde for at skabe meningsfulde fællesskaber, fordi de tror på, at dette er nøglen til trivsel og sundhed for os alle. Din støtte ved at deltage i vinfestivalen går direkte til dette værdifulde arbejde med at skabe smil og meningsfulde fællesskaber.

Vinfadet, baseret i Vonsild, er en skatkiste for tyske vine fra små, talentfulde vinbønder. De elsker at dele deres kærlighed til vin med højt humør og afholder også vinsmagninger for både besøgende og kunder.

Vi håber, at du vil slutte dig til os på Trekantens Vinfestival og være en del af denne dejlige begivenhed, der bringer glæde og støtte til fællesskabet. Vi glæder os til at møde dig, og sammen skabe smukke minder om vin, fællesskab og oplevelser.

Se Trekantens Vinfestivals hjemmeside her

 

De vine vi tager med

Vi er ikke 100 % afklaret med, hvilke vine vi vil tage med til arrangementet. 

Men som minimum tage vi følgende hvidvin, rødvin og sød dessertvin med:

Furmint 2021 fra Kolonics:

Bikaver (Bulls Blood) 2018 fra Toth Ferenc: 

Og Aszu 6 Puttyonyos fra Serpens: 

Tilbage til blog