Decanter World Wine Awards 2023 with 5 medals to our hungarian wine

Decanter World Wine Awards 2023

I det senest afholdte 'Decanter World Wine Awards 2023', har 5 af vores Ungarske vine fået en medalje. Læs for neden hvilke medaljer de har fået. 

Hvad er Decanter WWA?

Decanter World Wine Awards er en af verdens mest anerkendte vinbedømmelser. Det er en årlig begivenhed, der samler vinproducenter, eksperter og entusiaster fra hele verden. Konkurrencen blev første gang afholdt i 2004 af det prestigefyldte vinmagasin Decanter.

Formålet med Decanter World Wine Awards er at identificere og anerkende de bedste vine på tværs af forskellige kategorier og regioner. Deltagende vine bliver vurderet af et panel af erfarne vinbedømmere, som omfatter vinproducenter, vinhandlere, vinjournalister og andre vinprofessionelle. Bedømmelsen er kendt for sin strenge og retfærdige proces, der sikrer, at kun de mest fremragende vine får anerkendelse og priser.

Vindere i Decanter World Wine Awards modtager medaljer, herunder bronze, sølv, guld og den eftertragtede platinmedalje. Derudover bliver der uddelt priser som "Bedste i sin kategori" og "Bedste i showet" for at anerkende ekstraordinære præstationer inden for vinverdenen.

Decanter World Wine Awards tiltrækker årligt tusindvis af indsendelser fra vinproducenter over hele verden. Det er et vigtigt forum for at fremme vinkvalitet, anerkende talentfulde producenter og hjælpe forbrugere med at træffe informerede valg, når de køber vin.

Uanset om du er en vinelsker, vinproducent eller blot nysgerrig på at opdage nye og fremragende vine, er Decanter World Wine Awards en begivenhed, der fremhæver det bedste inden for vinverdenen og fejrer den enestående håndværk og smag, der findes i hver flaske.

Choice 2018 fra Feind:

96/100 point - Guld medalje

"Attraktive aromaer af tørrede abrikoser, ferskensyltetøj, mango, vanilje og krydrede nuancer af svampe på næsen. Sød og harmonisk på ganen, ungdommelig."

Aszú 5 Puttonyos fra Sauska

95/100 Point - Guld medalje

"Intens og koncentreret, med en rimelig dosis af ristet eg, gule blomster, papaya, hvid chokolade, salvieappelsinskal og syltede abrikoser. Klassisk og vedholdende."

Cabernet Franc 2019 fra Feind:

90/100 point - Sølv medalje

"Fine krydderier på næsen med modne frugtaromaer og chokoladeundertoner. Dejlig koncentration, sej og rig, vægtig og lang."

 

Vili Papa Cuvée Superior fra Thummerer

90/100 Point - Sølv medalje

"Velsmagende næse med aroma af sød frugt og fine krydderier. Elegant, med faste tanniner og en dejlig modenhed af frugt."

 

Cuveé 7 fra Sauska

90/100 Point - Sølv medalje

"Intens og ungdommelig smag med aroma af sort frugt, lidt karamel og vanilje. Mintagtig på ganen, kraftfuld og tæt."

 

Tilbage til blog